Produse
Ambalaje Carton Bandă Adezivă şi Etichete Autoadezive Pungi și Saci Legare, Fixare şi Securizare Protejare Dispozitive şi Aparate Miscelaneu

Pungi cu fermoar (zip, ziplock, resigilabile)

Pungi cu fermoar (pungi ziplock) folosim de cele mai multe ori pentru depozitarea produselor sau pentru prezentarea produselor pe raftul magazinelor. Folosind pungi cu fermoar (pungi ziplock) avem posibilitatea de a umbla în ele ori de cate ori avem nevoie sa le reîmpachetăm sau să le resigilăm. Sunt perfecte pentru produsele ce trebuie să rămână proaspete sau care trebuie reîmpachetate. Dimensiunile reprezintă partea interioară, partea utilizabilă a pungii.

Pungi din polietilenă de joasă densitate. Grosimea de (50µ) asigura o excepțională rezistență. Fermoarul ranforsat asigură o ușoară închidere. Are o suprafață anti-alunecare pentru a facilita deschiderea.

Produsele tale vor fi întotdeauna vizibile în aceste pungi transparente, cât și ferite de praf, umezeală sau zgărieturi.

Folosim pungi cu fermoar (pungi ziplock) pentru a ambala: părți mecanice, produse sub formă de pudră, ustensile, textile, semințe, plante, etc.

Pungi cu fermoar, ziplock, 350x450mm, Set 1000 buc

Cod: PZ515
Verifică stoc
350,00 Lei + TVA
Produsele vor fi întotdeauna vizibile și ferite de praf.

Pungi cu fermoar, ziplock, 420x535mm, Set 1000 buc

Cod: PZ516
Verifică stoc
590,00 Lei + TVA
Produsele vor fi întotdeauna vizibile și ferite de praf.
Ordonare dupa:  1  2 
Produse pe pagina