Produse
Ambalaje Carton Bandă Adezivă şi Etichete Autoadezive Pungi și Saci Legare, Fixare şi Securizare Protejare Dispozitive şi Aparate Miscelaneu

Pungi de hârtie

Magazinele comerciale folosesc pungi de hârtie cu succes de sute de ani. Pentru produsele mici și plate e ideal să folosiți pungi de hârtie cu pliu pentru a permite folosirea unui spațiu suplimentar.

Pentru a fabrica pungi de hârtie folosim hârtie kraft de 40-60g/mp, mânerele sunt ranforsate prin dublarea hârtiei pentru a susține greutăți mari și a oferi un confort crescut. Aceste pungi de hârtie se pretează pentru toate necesitățile și sunt 100% reciclabile. Modul de ambalare pliabil le fac perfecte pentru o stocare eficienta, chiar sub tejgheaua magazinului.

Folosiți cu încredere aceste pungi pentru a căra toate bunurile necesare, hârtia kraft e foarte rezistenta. Cele 2 straturi de hârtie kraft îi oferă pungii de hârtie o rezistenta crescută.

Pungile de hârtie nature sunt ideale pentru afacerile care promoveaza conștiință eco. Produse cu atenție la detalii, aceste pungi sunt alegerea înțeleaptă și practică.

Ordonare dupa:
 1 
Produse pe pagina